Базов курс

0 от 5 / 0 гласа

Ако маникюрът е Ваша страст и мечтаете да превърнете хобито в професия, академията на Макс Профешънъл и Цвети Петкова са готови да Ви предоставят тази възможност !

Базовия курс е организиран на модули с цел по-лесно възприятие и време за отработване от страна на курсиста ! Курса се провежда индивидуално, за да се отдели достатъчно внимание върху всеки, който се обучава !

Разделен е на следните модули : теория, гел лак, изграждане с гел, поддръжка и педикюр. При всеки един тях се работи с електрическа пила. Всички материали по време на обучението са подсигурени от академията, като от Вас се изисква да имате налични единствено инструменти за работа ( ножичка, клещи, избутвач и обикновена мост пила ) , като всеки от тях може да бъде закупен на място . Ние сме се погрижили да предлагаме на своите клиенти, висококочествени инструменти за професионална употреба, отговарящи на всеки стил и вкус !

Необходимо е да бъде заплатено капаро  ( 50 % от стойността на целия курс ) преди старта му, а останала сума се заплаща по време на курса.

ВАЖНО: Всеки ученик си осигурява модели за работа !

В края на всеки курс се преминава писмен изпит по теория. След успешното му полагане курсиста получава държавно удостоверение с номер заверен от министреството на образованието, с което напълно легално може да стартира свой собствен бизнес или да започне работа в салон.

За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нашия тренер Цвети Петкова на тел : 0884744126 !